WeLikeMilk, Simyo en Metro maken blij

Simyo is al jaren de beste telecomprovider op het gebied van service. Met stevige concurrentie in de telecombranche is klantvriendelijkheid het punt waarop Simyo zich weet te onderscheiden. Alles voor een blije klant. 

Telefooncel Utrecht CS, utrecht, cs, telefooncel, actie, metro, 23-02-2018, femmy, weijs

Campagne: Jij Blij, Wij Blij!

Deze bijzondere bedrijfsmissie wordt onder de aandacht gebracht met de campagne: ‘Jij blij, wij blij!’. Naast een feel good movie worden er een reeks activiteiten ingezet waarmee Simyo met sympathieke en verrassende acties mensen blij gaat maken én gaat inspireren om dit bij anderen te doen.

Telefooncel Utrecht CS, utrecht, cs, telefooncel, actie, metro, 23-02-2018, femmy, weijs

Deze maand werden nietsvermoedende voorbijgangers in Utrecht CS in het zonnetje gezet. WeLikeMilk werkte samen met Simyo en Metro aan deze offline activatie.

Lees hier het artikel op Metro.