”De wereld van online marketing blijft mij fascineren”

Onze nieuwste collega Lisa is terug van weggeweest. Met een achtergrond in Communicatiewetenschap en een uitstapje op social media gebied, weet Lisa alle ins en outs over Facebook advertising en consumentengedrag. Ze wordt blij van reizen, houdt van headbangen bij rockconcerten en is dol op haar goudvis Belleboef. Lisa gaat voor WeLikeMilk aan de slag als Online Marketeer.

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid op een boerderij in het rustige buitengebied van Wierden. Na mijn middelbare school ging ik studeren aan de Universiteit van Twente. Rond mijn 20ste begon het te kriebelen en besloot ik voor een stage van 3 maanden naar Cambodja te gaan. Met mijn bachelor Communicatiewetenschap op zak, ben ik gestart met de master International Development in Amsterdam. Binnen no time was ik verliefd op deze stad; de mix van culturen, fietsen over de grachten en altijd nieuwe restaurantjes of cafeetjes ontdekken. Ik vermaak me hier nog prima!

Wat wil je hier bereiken?

De wereld van online marketing blijft mij fascineren omdat het continu veranderd. Ik heb altijd een sterke intrinsieke motivatie gehad, ik wil altijd meer weten en vind het leuk om alle ins en outs te leren van de systemen waarmee ik werk. De laatste jaren heb ik dan ook veel geleerd op gebied van het opzetten van campagnes, optimaliseren en campagnemanagement. In de toekomst wil ik me graag meer verdiepen op het gebied van strategie en om dit in te zetten in concrete campagnes. De samenwerking van WeLikeMilk met Today is Canday zorgt ervoor dat we een klant van concept tot inkoop van media kunnen helpen. Doordat het hele proces wordt doorlopen kan ik veel leren van de verschillende disciplines. Dit helpt mij om telkens een ander perspectief in te nemen en ervan te leren. Elke dag is anders en daardoor is het erg leuk.

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?

Al ben ik opgegroeid op de boerderij, heb ik nooit gehouden van melk. Je maakt mij blij met een warme kop thee voor bij het slapengaan.