”Voor de toekomst valt er nog een heleboel te ontdekken op online vlak”

Vers van de pers! Onze nieuwste collega Fleur komt ons versterken op het gebied van Online Marketing. Ze wordt blij van koken voor haar vrienden, varen door de Amsterdamse grachten en vrijmibo’s.
Fleur gaat voor WeLikeMilk aan de slag als Junior Online Marketeer.

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Castricum, dicht bij het strand. Na mijn stage in Madrid heeft de drukte in de stad mij getrokken en ben ik naar Amsterdam verhuisd, waar ik inmiddels bijna 3 jaar woon. Na mijn HBO-opleiding Commerciële Economie wilde ik mij verder verdiepen in Marketing en heb ik mijn Master Marketing Management behaald aan de Universiteit van Tilburg. Na al dat studeren ben ik klaar om te beginnen aan mijn eerste ‘echte’ baan en ben ik blij dat ik zo’n leuk en enthousiast team mag komen versterken op het gebied van online marketing!

Wat wil je hier bereiken?


De online wereld heeft mij altijd al getrokken, zeker aangezien dit de toekomst is op marketing gebied. Omdat ik net kom kijken wil ik graag eerst alle ins en outs leren van de systemen waar wij hier bij WeLikeMilk mee werken. Verder kijk ik er naar uit om online media- en social campagnes op te zetten en deze constant te optimaliseren naar de behoeftes en doelen van de klant. Voor de toekomst valt er voor mij nog een heleboel te ontdekken op online vlak aangezien zich dat constant blijft ontwikkelen. Daarnaast lijkt het mij ook erg leuk om op de lange termijn mee te kunnen denken met de online media strategie en deze uit te rollen in campagnes. Maar voor nu is er al genoeg uitdaging!

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?

Melk drink ik eigenlijk vrijwel nooit maar je kunt mij wel erg blij maken met een lekkere cappuccino, inclusief goede schuimlaag, in de ochtend!