WeLikeMilk in top Emerce100 2020

Wij zijn trots!

Dit jaar is WeLikeMilk uitgeroepen door de Emerce100 tot een van de beste e-business bedrijven van Nederland, in de categorie Digital Marketing Bureaus. In de lijst van Emerce100 staan de beste prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche die onafhankelijk beoordeeld worden.

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce en verschijnt jaarlijks. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en hierin worden de 100 beste e-businessleveranciers beoordeeld op know-how, prijs, kwaliteit van de dienstverlening en betrouwbaarheid. De Emerce100 biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de markt.

Ambieer je digital growth?

Dan ben je toe aan een data minded, nerdy agency dat je business helpt groeien. Maak kennis met WeLikeMilk, de digital growth agency.
Bel +31(0)20 78 70 773 of mailĀ [email protected]

 

Lees het hele artikel op cstories.