‘In een wereld waar iedereen overspoeld wordt met marketing, kun je nog steeds onderscheid maken met goede advertenties.’

We hebben een nieuwe online marketeer in ons team en wij zijn fan van haar. Daarom willen we onze verse collega niet van jullie onthouden.

Wie ben je?

Ik ben Malou en per 11 mei ben ik bij WeLikeMilk gestart. Met een achtergrond in Hotel Management ben ik doorgerold naar het online marketing vak. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen (met de Nijmeegse Vierdaagse als doel!), lezen en koken. Vroeger, in mijn flexibele jaren, heb ik altijd geturnd. Nu ik zelf minder actief ben ik het uitoefenen van deze sport, volg ik nog altijd graag de wedstrijden op tv!

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Elst, regio Arnhem/Nijmegen. Met een bijbaan in een restaurant kwam ik hier in aanraking met de horeca. Dit was een goed geluk, want door deze interesse ben ik Hotel Management gaan studeren. Vervolgens ging ik aan de slag in een internationale hotelketen. Tijdens mijn studie vond ik online marketing super interessant en zo ontstond een liefde voor dit vak. Toen mijn vorige werkgever mij de kans gaf hierin verder te ontwikkelen, pakte ik deze dus met beide handen aan! Ik begon met content management en SEO, om vervolgens de stap te maken richting social advertising. Daarnaast volgde ik een online marketing opleiding om mijn kennis verder uit te breiden.

Wat wil je hier bereiken?

Bij WeLikeMilk wil ik relevante campagnes neerzetten, waarmee ik de juiste doelgroep aanspreek met toffe creatives. Want in een wereld waar iedereen overspoeld wordt met marketing, kun je nog steeds onderscheid maken met goede advertenties. Ik heb er onwijs veel zin in om dit nu samen met WeLikeMilk te doen!

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?

Bij het opstaan, om de dag goed te beginnen!