‘Uiteindelijk gaat online marketing over het menselijk gedrag’

We hebben een geweldige nieuwe aanwinst in ons team en die willen we graag aan je voorstellen. Daarom hebben we hem even flink aan de tand gevoeld. Lees hier meer over Michiel!

Wie ben je?

Ik ben Michiel en ik ben sinds september onderdeel van WeLikeMilk. Op Tilburg University rondde ik mijn bachelor Psychologie af met de specialisatie Psychologie en Maatschappij. Deze brede studie was heel fijn om mijn interesses te verkennen. Uiteindelijk ging mijn aandacht vooral uit naar sociale psychologie en consumentengedrag. Zo ben ik uiteindelijk op de master Economics Psychology terechtgekomen.

Ik heb een enorme passie voor muziek. Als drummer heb ik in meerdere bandjes gespeeld en hele toffe ervaringen opgedaan, waar onder andere optredens en een album uit zijn gerold. Naast drummen speel ik ook gitaar. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met koken en het kijken van films en series.

Waar kom je vandaan?

Ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar en woon hier nog altijd met veel plezier. Tijdens mijn studies kwam het onderwerp (online) marketing veel voorbij. Het intrigeerde mij om te zien hoe kennis uit de psychologie gebruikt kan worden voor marketing-doeleinden. Onderzoek en data-analyse vond ik ook steeds leuker, waardoor online marketing steeds interessanter werd voor mij. Hier speelt data namelijk een belangrijke rol. Vandaar dat ik na het afronden van mijn stage een nieuw pad in wilde slaan: ik ging mezelf ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Wat wil je hier bereiken?

Ik wil graag samen met WeLikeMilk gaan groeien, om binnen de wereld van data en creativiteit zo veel mogelijk relevante mensen te bereiken. Daarbij wil ik gebruik maken van kennis uit de consumentenpsychologie, aangezien hier veel te halen valt als het om creƫren en optimaliseren gaat. Uiteindelijk gaat online marketing immers over menselijk gedrag. Ik heb enorm veel zin om bij WeLikeMilk aan de slag te gaan!

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?…

Een koud glas melk bij het opstaan!